Mini GT Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II 91 Macau Guia Set

Mini GT Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II 91 Macau Guia 3 Cars Set
Merhabalar 1:64 tutkunları, 

Yine kulislerden sıcak haberler ile sizlerleyim. 
Evet başlıkta gördüğünüz harika 3lü bu hafta bizlerle buluşmayı bekliyor. Yüksek ihtimal âdet olduğu üzere bu yazıyı hazırladığım haftanın cuma akşamı 21:30 canlı yayınında lansmanı ve özel satışı yapılacak bu harikulade set internet sitesine de haftasonu açılacaktır. Tabi bu canlı yayınların performansları tahmin edilebilir olmadığından işi şansa bırakmasak mı? Ya kalmazsa gibi düşünceler de beynimi kemirmiyor değil. 

Efenim şimdi bu Mini GT Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II 91 Macau Guia 3 lü set içeriğinde belki daha evvelki setten bizi alıştırdıkları 4. araç yok ve doğal olarak yıllardır mini gt yi takip eden koleksiyonerler için acabalara sebep oluyor. Biz de dedik hayırdır fiyat performans ürünlerimiz artık sağından solundan kırpıllmaya mı başlandı diye. Lakin durum pek öyle değil , çünkü önümüzdeki günlerde yine diecastpazar ın raflarını şenlendireceğini umduğumuz Formula 1 setindeki işçilik ve harcamalara bakılır ise Mini GT yine koleksiyonerlerden yana fiyat / kalite politikasını sürdürüyor gibi. 

Her zaman bu tip çekincelerimiz olmadı mı? Ve bir çoğunda haklı çıkmadık mı? Ben bu hüsranı en son Tarmac Works ün 3. yılında hatta belki de tam olarak eski logolarını şuanda kullandıkları yeni logo ile değiştirdikleri zamanlarda yaşamıştım. İlk çıkan TW lerdeki göz alıcılık ihtişam kalite vs. zamanla törpülenmeye başlamıştı. Neyse ki sonradan bir atak ile Global64 serisine hız kazandırıp Hobby64 serisindeki erozyonun bir bakıma önüne geçmeyi başardılar. Ama hala ilk modellerin tadı yok... 

Neyse yine çenem düştü, iyisi mi biz beklenen set e geri dönelim. Efenim malumunuz bu set Hong Kong özel olarak sadece Zung FU takımının araçları için üretilmiş. Ufak tefek dekal farklılıkları ile bir önceki berlin setinde olduğu gibi aynı kalıplarda araçları içinde bulunduruyor. 190E koleksiyonerlerinin tabi ki kaçırmaması gereken Mini GT Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II 91 Macau Guia 3 lü Set setin de çok kısa sürede fiyatının şimdiki berlin setine erişmesi bekleniyor. 

Ne diyelim sanırım hemen bir el atmak lazım gibi... 

Yepyeni kulis haberleri ile tekrar görüşmek üzere hoşçakalın. 
 
Etiketler: çok yakında,mercedes,benz,1:64,minigt,diecastpazar,set,yarış
Ağustos 24, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR